Sommerens høydepunkt

22 september, 2020

For andre gang fikk BUK Horten mulighet til å dra på sommercamp. 24-27. juli reiste 115 av våre medlemmer over fjorden til Furuheim i Fredrikstad, klare for en langhelg full av aktiviteter og campstemning. Aldersspennet var fra 12 til 36.

BUK Horten har som mål å delta på fire camper i året arrangert av Brunstad Ungdomsklubb. Campene er store høydepunkter i en ellers hektisk hverdag og medlemmene våre har stort fokus på å delta. Disse campene har frem til Covid19 satte en stopper for det, vært internasjonale og arrangert på Oslofjord Convention Center i Stokke. Nå som samfunnet har endret seg blir campene gjennomført lokalt i de ulike lokalforeningene.

Furuheim ligger idyllisk til ved en innsjø og området var pyntet med lyslenker og vimpler, noe som skapte perfekte rammer rundt campen. På programmet stod både et spennende rebusløp rundt Gamlebyen i Fredrikstad og ulike vann-og sportsaktiviteter. Kveldene ble fylt med kortspill og leker. Brunstad Ungdomsklubb sendte online live-sendinger både morgen og kveld igjennom hele helgen, som vi sammen så på en LED-skjem nede ved vannet. BUK-foreningene fikk dermed følge med på samme tros-styrkende innhold på samme tid over hele verden.

Elin Bernhardsen (20) jobbet i flere måneder sammen med 7 andre mentorer for å arrangere en så god opplevelse som mulig for deltakerne.

Vi var nødt til å jobbe strukturert og kreativt for å klare å arrangere vår egen camp for første gang. Vi fokuserte på å finne aktiviteter og «happenings» som skapte god stemning og BUK vibber. Alt i alt er vi supert fornøyde med gjennomføringen.

Campen ble rundet av med en skikkelig festivalkveld med god mat og underholdning. Det var mange fornøyde ungdommer som kunne dra hjem etter endt camp. Det å kunne ha slike camphelger med ungdommer i alle aldre, er noe som knytter våre medlemmer sterkere sammen og bidrar til et sunt og godt miljø i foreningen. For Elin og teamet hennes var det gøy å se at campen ble en suksess.

Responsen var veldig positiv! Det var mange ungdommer som satt pris på at BUK Horten kunne tilbringe en langhelg sammen og skape sterke bånd.

Også høstcampen i Oktober blir arrangert lokalt og BUK Horten er allerede i full gang med å planlegge nok en festhelg.

Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8